Pucnjava u središtu Vukovara?

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VUKOVAR, Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama večeras, oko 20 sati, ispred tržnog centra Golubica Mall u središtu Vukovara, došlo je do prvo verbalnog sukoba dvije osobe, a onda i pucnjave iz vatrenoga oružja.

Navodno kako je ispaljeno nekoliko hitaca pri čemu nitko, na sreću nije ozlijeđen. Građani su nam prenijeli kako su se dva muškarca, jedan stariji i jedan mlađi, prvo sukobili u unutar tržnoga centra da bi sve nastavili i ispred kada je stariji muškarac izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca. Odmah potom, kako nam prenose građani, uslijedila je neviđena panika gdje su svi bježali kako bi se skrili dok su djeca plakala i vrištala. Ubrzo se na mjestu događaja pojavila i policija koja trenutno vrši uviđaj. Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković potvrdio nam je kako je došlo do sukoba te da se još uvijek vrši očevid poslije kojega će poicija izvjestiti o pojedinostima događaja.

„Dvije osobe su se prvo sukobila unutar tržnoga centra, a onda i ispred. Znamo tko je jedna osoba ali ta osoba ne zna s kim se sukobio tako da tragamo za drugom osobom. Isto tako ne možemo potvrditi niti da je bila pucnjava niti da je bila petarda. Vršimo istragu, a pregledat ćemo i nadzorne kamere. Na sreću nema ozlijeđenih“, rekao je Živković.