Provale, krađe, oštećenja automobila i prometne nesreće

Foto: Pixabay

VINKOVCI, U svome redovitom izvješću PU vukovarsko-srijemske županije izvjestila je kako je iz obiteljske kuće 50-godišnjaka u Vukovaru otuđen mobitel i novac. Krađa se dogodila u noći 20./21. svibnja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Noću 19./20. svibnja provaljeno je u spremište kajak kluba u Vinkovcima odakle su otuđena tri kajaka i 14 vesala. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz spremnika sedam traktora u Banovcima otuđeno je gorivo. Krađa se dogodila tijekom noći 19./20. svibnja. Vlasniku 54-godišnjaku iz Banovaca, pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je uporabom oštrog predmeta načinio ogrebotine na osobnom automobilu „Audi A6“ županjskih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Cerni. Oštećenja su nastala u prijepodnevnim satima 21. svibnja. Vlasniku, 35-godišnjaku iz Cerne pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.