Pronađen počinitelj koji je razbio izlog pošte u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Vukovara kojega se sumnjiči da je u noći 15. siječnja razbio izlog Hrvatske pošte u Vukovaru.

Protiv 44-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

U svome dnevnom izvješću policija navodi i kako je u fitness centru u Starčevićevoj ulici u Vinkovcima 45-godišnjaku iz Vinkovaca otuđeno je više tisuća kuna. Krađa se dogodila jučer, 16. siječnja, u večernjim satima.

U noći 15./16. siječnja provaljeno je u trgovinu mješovitom robom na Trpinjskoj cesti u Vukovaru. Otuđena je veća količina cigareta i alkoholnih pića, ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Očevidom požara koji je izbio u večernjim satima 15. siječnja u nenastanjenom stanu stambene zgrade u ulici Vile Velebita u Vukovaru utvrđeno je kako je požar nastao ljudskom radnjom, uporabom toplinske energije. U požaru je izgorio komunalni otpad, a nagorio je i dio krovišta. Ukupna materijalna šteta procijenjuje se na iznos od nekoliko tisuća kuna, navodi policija.

Kada je riječ o stanju u prometu, u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se šest prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a tri osobe lakše ozlijeđene.