Privedeni osumnjičenici za krađu građevinskog materijala vrijednog nekoliko desetaka tisuća kuna

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom iz Mikluševaca i 46-godišnjakom iz Tomašanaca kojim je utvrđena sumnja kako su koncem prosinca 2018. godine iz skladišta trgovačkog društva u Opatovcu otuđili građevinski materijal u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv 56-godišnjaka i 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, izvjestila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem provedenim nad 43-godišnjakom iz Vinkovaca u Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica utvrđena je sumnja kako je od studenog 2018. godine do 13. siječnja 2019. godine počinio tri kaznena djela krađe i dva kaznena djela teške krađe.

Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak je otuđio mobitel iz gradske zalogaonice u Vinkovcima, potom novac i bankovne kartice iz obiteljske kuće u Vođincima, kao i bicikl iz dvorišta obiteljske kuće u Ivankovu. Također, provalio je u obiteljsku kuću u Starim Mikanovcima i u obiteljsku kuću u Ivankovu te otuđio nekoliko tisuća kuna odnosno nekoliko desetaka tisuća kuna i nakit.

43-godišnjak je uhićen i, uz kaznene prijave, predan u pritvorsku jedinicu policije.