Prikazan film Uvik isto koji govori o obitelji Šarić

Foto: VFF

VUKOVAR, U dvorani vukovarskog CineStara održana je premijerna projekcija dokumentarnog filma „Uvik isto“ koja govori o obitelji Šarić. Nakon projekcije publiku je pozdravila redateljica Slavica Šnur skupa s cijelom obitelji Šarić na čelu s Darijem Šarićem, trenutačnom velikom zvijezdom košarkaške NBA lige. Uz kratak intervju članova obitelji publika je dobila i jedinstvenu priliku fotografirati se sa svojim košarkaškim idolom ili od njega dobiti autogram.

Film „Uvik isto“ režirala je Slavica Šnur, a isti se prikazao u sklopu 12. filmskog festivala u Vukovaru koji se održava do nedjelje, 26. kolovoza. „Uvik isto“ prikazao se u dokumentarnoj sekciji festivala i to u konkurenciji za glavnu nagradu – Zlatni šlep. Riječ je o 40-minutnom dokumentarcu o poznatoj obitelji Šarić čiji se svaki član u nekom trenutku svojeg života bavio (ili se još uvijek bavi) košarkom, ali koja zbog toga nikako nije izgubila svoj osobni identitet.

Cijela obitelj Šarić danas je doputovala iz različitih dijelova Hrvatske samo za potrebe premijerne projekcije u Vukovaru, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom nakon završetka filma. Nesumnjivo je riječ o do sada najposjećenijoj projekciji ovogodišnjeg festivala u Vukovaru, a dokaz tome je i činjenica što se zbog velike zainteresiranosti za film „Uvik isto“ projekcija morala prebaciti u najveću dvoranu CineStara što je inače izrazita rijetkost.