Požar na osobnom automobilu u Ivankovu uzrokovali priključni kabeli

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Jučer oko 19 sati u Ivankovu je izbio požar na osobnom automobilu marke “Renault Scenic” vinkovačkih registracijskih oznaka, izvjestili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske dodajući kako je vlasnik, 50-godišnjak iz Vinkovaca automobil prethodno parkirao ispred obiteljske kuć. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Ivankovo, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Očevidom je utvrđeno kako je centar požara bio ispod središnjeg dijela kontrolne ploče, a potom se isti proširio i na prostor motora. Uzrok požara je električna energija priključnih kabela za uređaje koji se nalaze u prostoru motora.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom i 20-godišnjakom, oba iz Komletinaca, utvrđena je sumnja kako su krajem prosinca 2017. godine provalili u obiteljsku kuću u Školskoj ulici u Komletincima te otuđili nakit. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene, u Vinkovcima i Vrbanji te tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije u Vinkovcima i jedna u Andrijaševcima.