Policija ukupno zaprimila 163 dojave o kršenju mjere samoizolacije, utvrdili 13 kršenja mjere

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sati 29. ožujka do 22 sati 30. ožujka, evidentirala ukupno 11 dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili dva kršenja mjera samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.  

„Od početka evidentiranja, 13. ožujka, PU zaprimila je ukupno 163 dojave o kršenju mjera samoizolacije, te utvrdila 39 kršenja mjera samoizolacije“, navode iz PU.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, tijekom protekla 24 sata, na kontrolnim punktovima na području PU policija je utvrdila 18 kršenja mjera. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci).