Policija riješila kaznena djela teških krađa u Vukovaru i Vinkovcima

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vukovar u ponedjeljak, 19. studenog, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe i teške krađe u pokušaju.

„Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjak je 30./31. listopada 2018. godine provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, na Trpinjskoj cesti te otuđio novčani polog i novac iz automata za igre na sreću, ukupnog iznosa od nekoliko tisuća kuna. Također, u noći 19. studenog 2018. godine pokušao je provaliti u ljekarnu u ulici Blage Zadre u Vukovaru. 39-godišnjak je, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu policje“, stoji u policijskom priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

Dalje navode kako je policija u PP Vinkovci, s ispostavom Markušica, također u ponedjeljak dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom iz Nuštra kojim je utvrđena sumnja kako je počinila četiri kaznena djela krađe. Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjakinja je od 19. lipnja do 1. kolovoza 2018. godine, otuđila četiri novčanika korisnika sportskog centra u Vinkovcima. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv 37-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježena je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, i to u Vukovaru.