Policija pronašla drugog sudionika fizičkog obračuna ispred Golubica Malla

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Vukovarsko-srijemska policija indentificirala je i pronašla drugog sudionika verbalnog, a potom i fizičkog obračuna koji se dogodio prije desetak dana unutar i ispred trgovačkog centra Golubica Mall u Vukovaru.

Utvrđena je sumnja u kaznenu odgovornost 22-godišnjaka iz Zagreba zbog nanošenja tjelesnih ozljeda 62-godišnjaku iz Sotina te sumnja u prekršaj narušavanja javnog reda i mira, izvjestili su iz policije dodajući kako je nakon istraživanja, 22-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Do sukoba je došlo 8. veljače u večernjim satima, na blagajni trgovine Konzum. Ondje su se 62-godišnjak i 22-godišnjak potukli, a zatim se sukob nastavio u izlaznom hodniku te ispred trgovačkog centra. Mlađi muškarac koristio se sjedalicom za bicikl tijekom fizičkog sukoba dok je 62-godišnjak ispalio hitac iz plinskog pištolja, koji je posjedovao nezakonito. U sukobu je 62-godišnjak zadobio lakše ozlijede te mu je u Općoj županijskoj bolnici Vukovar pružena liječnička pomoć.