Policija izvijestila o nizu provala i krađa na području županije

Foto: Pixabay/Kris

VINKOVCI, Prema navodima iz službenog priopćenja PU vukovarsko-srijemske u noći 30./31. listopada provaljeno je u ugostiteljski objekt u Vukovaru na Trpinjskoj cesti. Otuđen je novčani polog i novac iz automata za igre na sreću. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Iz osobnog automobila „VW Golf“ vinkovačkih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Crkvenoj  ulici u Svinjarevcima otuđena je torbica u kojoj su se nalazile osobne isprave i novac 56-godišnjakinje iz Privlake. Provala se dogodila 31. listopada u poslijepodnevnim satima.

S gradilišta na farmi u Ivankovu u predjelu „Slatine“ u noćnim satima 28. listopada otuđen je traktor. Vlasnik, trgovačko društvo iz Ivankova, oštećeno je za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz obiteljske kuće 48-godišnjaka u Gunji otuđen je tablet i novac. Krađa se dogodila 31. listopada. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježena je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (Nuštar).