Odigran humanitarni teniski turnir Za Maru

Foto: Tenis klub Vinkovci

VINKOVCI, Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci’,’ u organizaciji prijatelja iz treće lige parova, odigran je peti humanitarni teniski turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći. Kako je ovo bio turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića, rezultat je bio u drugom planu, no ove godine je bilo 137 sudionika, a igralo se u četiri kategorije.

U finalu seniora Robert Marić iz Teniskog kluba ”Vinkovci” pobijedio je               Martina Kralja iz Teniskog kluba ”Zelina” sa 6:2, 6:0.

Turnir veterana bio je podijeljen u dvije skupine tako je u ”A” turniru u finalu Dino Alfeldi z Teniskog kluba ”Brod” (Slavonski Brod) pobijedio Zorana Belića iz Teniskog kluba ”Vinkovci” sa 7:6, 3:6, 11:9, dok je u ”B” turniru Valentin Kos iz Teniskog kluba ”Zelina” pobijedio Damira Kolobarića iz Teniskog kluba ”Brod” sa 6:2, 7:5.

U turniru parova imali smo zajedno veterane i seniore, a u finalu smo gledali odličan susret između parova Ivan Ergotić/Davor Marković i para Marinko Ljoljo /Ivan Beljo  oba para iz Teniskog kluba ”Vinkovci”. Na kraju je pobijedio par Ivan Ergotić/Davor Marković sa 6:4, 6:3.

Na kraju ovog turnira skupljeno je 13.800 kuna koje su na zatvaranju turnira predane kćerki Mari Knezović, pokojnog Ivana Knezovića, a prigodnim riječima na zatvaranju ovog turnira obratila se majka Ivana Knezovića , prof. Jela Knezović koja se zahvalila njegovim prijateljima na organizaciji turnira.