O dinamici radova na rekonstrukciji i izgradnji odvodnje koju provodi VVK, građani mogu doznati na web stranici www.vvk.hr

Foto: VVK

VINKOVCI, Vinkovački vodovod i kanalizacija provodi projekt „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ čijom će se realizacijom uspostaviti veća priključenost stanovništva na sustav javne odvodnje.

Riječ je o vrlo značajnom projektu koji predviđa rekonstrukciju postojeće mreže i izgradnju nove mreže odvodnje uz izgradnju besplatnih priključaka.

Radovi se istodobno odvijaju u 2 grada i 4 općine odnosno u ukupno 11 naselja: Vinkovci, Mirkovci, Andrijaševci, Rokovci, Otok, Komletinci, Privlaka, Ivankovo, Retkovci, Cerna i Šiškovci. S obzirom na veliku zainteresiranost korisnika, na web stranici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije www.vvk.hr svakog mjeseca objavljuje se dinamika radova po naseljima, izvjestili su iz te tvrtke iz koje mole stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.