Nekoliko prijedloga za novogodišnje poruke

Foto: Pixabay
Nova godina je vrijeme zabave, smijeha i radosti. Klasične čestitke danas sve više ustupaju mjesto porukama, bilo mobitelom, bilo računalom. Evo nekoliko ideja za zabavne novogodišnje poruke

 

Prvo nekoliko citata o novoj godini:

Nova godina… još jedna dobra prilika za dobre odluke. A sljedeći tjedan ionako s njima možete u smeće, kao i obično. Mark Twain

Sretna Nova godina! Svima nam je to još jedna prilika da učinimo sve kako treba! Oprah Winfrey

Mladi moraju tražiti dopuštenje da ostanu budni za Novu godinu, a stariji sami sebe tjeraju da ostanu toliko dugo budni. Bill Vaughan

Mnogi ljudi raduju se novoj godini da bi imali novi početak starih navika. Anonimni autor

PORUKE

Sa svojim jednim srcem, dva oka, pet litara krvi i 206 kostiju želim ti sve najbolje u novoj godini!

Evo mojih želja za tebe – dobar početak u siječnju, ljubav u veljači, mir u ožujku, bezbrižnost u travnju, zabava u svibnju, užitak od lipnja do studenog i sreća u prosincu! Sretna Nova godina!

Želim ti da imaš: divan ponedjeljak, zaljubljeni utorak, sretnu srijedu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedjelju. Sretna Nova godina!

Želim ti da ti nova 2019. godina donese dvanaest mjeseci sreće, 52 tjedna zabave, 365 dana uspjeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi užitka i… to je sve!

U ‘Božjoj banci’ Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe… stoga uživaj trošeći ih! Sretna Nova!

Opušten um, mirnu dušu, okretan duh, zdravo tijelo i srce puno ljubavi – sve su to moje želje za tebe. Sretna nova 2019. godina!

Sretna Nova, zaljubljeno Valentinovo, sretan Uskrs, sretan rođendan, sretan Božić… a sada me ne gnjavi sljedećih 12 mjeseci!

Prije nego sunce zađe, prije nego sjećanja zakažu i… prije nego pukne mreža, želim ti najbolju novu 2019. godinu!

Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Sretna Nova!

Bilo je mnogo trenutaka u 2018. godini kada sam te živcirala, naljutila i smetala ti… samo da te obavijestim da to planiram činiti i u 2019. Sretna Nova!

Otvorit ćemo knjigu. Prva stranica će biti prazna. Tekst ćemo sami napisati. Knjiga se zove ‘Prilike’, a prvo poglavlje ‘Nova godina’. Sve najbolje!

Uvijek budi u ratu sa svojim manama, a u miru sa svojim susjedima. I svakim danom postani bolji čovjek. Sretna Nova!

Izvor: tportal.hr