Nekadašnja Vinkovačka televizija, a danas Plava vinkovačka obilježava 24 godine rada

Foto: Plava vinkovačka

VINKOVCI, Plava vinkovačka televizija, koja pod tim imenom djeluje od kraja prošle godine, proslavlja 24 godine neprekidnog postojanja i djelovanja.

“Velik entuzijazam i odricanje naših djelatnika, no prije svega, profesionalnost, razlozi su zbog kojih je naša TV kuća opstala na tržištu već gotovo dva i pol desetljeća”, kaže Željka Maloševac, glavna urednica Plave vinkovačke koja je s radom započela na današnji dan 1994. godine.

Maloševac navodi kako samo devet novinara proizvodi 22 emisije što samo po sebi govori o količini energije uložene u proizvodnju programa Plave vinkovačke koji je prošle godine ušao u domove cijele Slavonije početkom emitiranja Plave televizije u digitalnoj regiji D2, koja obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije.

“Kako ne možemo spojiti dva kanala u jedan, koncem prošle godine promjenili smo ime iz Vinkovačka televizija u Plava vinkovačka – te na taj način povezali Vinkovačku i Plavu televiziju”, navodi Maloševac zaključujući kako iako je televizija promjenila ime, želja za profesionalnošću ostala je ista.