Milinković: Bernardić je ponovno pokazao političku nezrelost

Foto: hdz.hr

VINKOVCI, Iz vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a reagirali su danas priopćenjem za javnost u svezi sinoćenjeg gostovanja na HTV-u  čelnika SDP-a Davora Bernardića poručivši kako je čelnik Restar koalicije “pokazao javnosti novu dimenziju svoje političke nezrelosti i infantilnosti”. 

“Umjesto konstruktivne rasprave potkrijepljene argumentima, Bernardić se, po tko zna koji put, poslužio lažima plasirajući u javnost potpune izmišljotine.  Naime, tijekom emisije je ustvrdio da se u raspravama i na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a razgovaralo o ,,profitiranju od koronavirusa”, pri čemu svoje tvrdnje nije potkrijepio niti jednim konkretnim argumentom. Stoga je vidljivo da je Bernardić još jednom besramno obmanuo građane plasirajući u medijski prostor nove laži iz SDP-ove kuhinje”, navodi se u priopćenju za javnost koje potpisuje predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a Dražen Milinković.

Milinković dodaje kako je Vlada RH zajedno sa epidemiolozima i strukom od prvog trenutka poduzela odgovarajuće mjere, “pa smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana u prvom poluvremenu pobijedili virus”.