Web-stranica “press032” postoji od početka 2016. godine, te postavlja nove standarde lokalnog informiranja i čitanosti na području Vukovarsko-srijemske županije.
Stranicu čine aktualne vijesti iz svih sfera javnog života županije, te brojne tematske rubrike i kolumne. Svaka se vijest s web-stranice automatizirano pojavljuje i na Facebook stranici “press032“.

“Nakon objave članka o meni i mojoj djelatnosti, porast broja poziva vezanih za tapetarske usluge koje obavljam bio je očigledan. Nakon toga postavili smo i reklamu mog obrta na stranici press032, a mislim da ću to i ponavljati, jer su rezultati dobri.”

Zoran Graovac, tapetar, Vinkovci

Način vođenja i uređivanja stranice “press032” donosi nam svakodnevno nove pratitelje na povezanoj Facebook stranici (u ovom trenutku imamo ih više od 3100), te prosječnu dnevnu posjetu iznad 500 pojedinačnih (“unique”) posjetitelja (na donjoj slici)

Svatko upućen u statistike posjete lokalnih elektroničkih medija potvrdit će vam da je prosjek od oko 500 posjetitelja na dan veoma konkretan. U te se statistike možete uvjeriti i sami na način da vam omogućimo prijavu (login) na naš statistički servis.

Cjenik oglašavanja s opisom pozicija promo-bannera možete pročitati ovdje: http://press032.com/marketing/cjenik-oglasavanja/

Sve informacije u vezi marketinga na press032 možete dobiti pozivom na broj 098 908 44 25.