Kod 50-godišnjaka u Vukovaru policija pronašla devet stabljika marihuane, 300 sjemenki marihuane i 5,5 grama marihuane

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga doma i drugih prostorija 50-godišnjaka u Vukovaru. Tom prilikom pronađeno je devet stabljika marihuane, 300 sjemenki marihuane, 5,5 grama marihuane i veća količina stabljika u fazi sušenja. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 50-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije u kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje. Po završetku kriminalističkog istraživanja, 50-godišnjak će biti predan u pritvorsku jedinicu policije.

Između 8. i 11. rujna nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u skladište metaloprerađivačke tvrtke u Vinkovcima. Tom prilikom otuđena je veća količina električnog kabela, u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz obiteljske kuće 30-godišnjakinje u Vinkovcima otuđeno je nekoliko komada namještaja. Provala se dogodila u utorak u poslijepodnevnim satima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće. U Vukovaru i Otoku dogodile su se prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dok se u Vinkovcima dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.