Istrgnuo torbicu s ramena 67-godišnjakinji, svladali ga građani i predali policiji

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske u srijedu, oko 22.40 sati,  na vinkovačkom Trgu Bana Josipa Šokčevića zabilježen je ne toliko čest slučaj. Naime, u to vrijeme nepoznata muška osoba je 67-godišnjakinji iz Vinkovaca istrgnula torbicu s ramena i pokušala pobjeći. Odmah potom u pomoć 67-godišnjakinji priskočili su građani koji su zadržali počinitelja do dolaska policije. Kako navode iz PU Vukovarsko – srijemske 67-godišnjakinji je vraćena torbica, a u tijeku je kriminalističko istraživanje događaja.

Policija je izvjestila i o prometnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim satima dogodila u Mirkovcima. Do nesreće je došlo kada je, kod kružnoga toka, osobni automobil  vukovarskih registracijskih oznaka sletio s kolnika. U vozilu su se nalazile tri osobe koje nisu ozlijeđene. U tijeku je očevid. Također, u tijeku je i kriminalističko istraživanje s obzirom da postoji sumnja kako je vozilo prethodno otuđeno na području Tovarnika.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Županja-2, Vukovar, Ilok, cesta Vinkovci-Županja) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci).