U Iloku prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske uzvijestili su kako je u noći 8./9. veljače razbijen prozor na objektu u izgradnji na Trpinjskoj cesti u Vukovaru. Vlasniku, 52-godišnjaku iz Vukovara, pričinjena je šteta od više stotina kuna.

Također u Vukovaru razbijeno je staklo na podnoj svjetlećoj reklami optičke radnje u vlasništvu 50-godišnjaka iz Vinkovaca. Oštećenje je nastalo u noći 4. veljače. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 10. veljače oko 23,30 sati izbio je požar u pomoćnoj prostoriji uz obiteljsku kuću 62–godišnjaka u Iloku. Požar su ugasili vatrogasci JVP Ilok. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom je utvrđeno kako su požar izazvala sitna drva za potpalu peći koja su bila odložena tik uz dimovodnu cijev. U požaru je izgorio dio krovišta. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Osoba koja je željela ostati anonimna, u nedjelju 11. veljače, na kućnoj adresi u Vinkovcima, dragovoljno je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala automatsku pušku s pet pripadajućih spremnika i 150 komada streljiva te pištolj s dva pripadajuća spremnika i 30 komada streljiva. Preuzeto oružje i streljivo pohranjeno je u skladište PU vukovarsko-srijemske.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u kojoj je smrtno stradao 61-godišnjak iz Iloka.

Ta prometna nesreća dogodila se u subotu, 10. veljače, oko 14,50 sati, kada je 61-godišnjak iz Iloka upravljao osobnim automobilom „VW Polo“ vukovarskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice J. J. Strossmayera u Iloku. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te udario u betonski zid.  Uslijed težine zadobivenih ozljeda, 61-godišnjak je preminuo u Općoj županijskoj bolnici Vukovar.