I liječnici iz županije na listi najboljih liječnika Hrvatske za 2018. godine

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Petu godinu za redom portal najdoktor.com objavio je popis imena najboljih liječnica i liječnika. Kako bi došli do popisa najboljih portal je napravio i kriterije po kojima se oni biraju pa se tako gleda ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara kao i kvaliteta samih komentara.

„Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata. Zbog lakše preglednosti, doktorice i doktori popisani su po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije”, navode s portala najdoktor.com.

A, na tome popisu nalazi se i nekoliko liječnika sa područja Vukovarsko-srijemske županije. Tako su na popisu najboljih ginekologa vukovarski liječnik Abdulkader Gharib i Zdenka Japundžić iz Vinkovaca. U konkurenciji najboljih obiteljskih liječnika u 2018. godini je vinkovačka liječnica Marija Sotinac dok je Nikola Drobnjak iz Vukovara na listi najboljih psihijatara. Ninoslav Jolić iz Vukovara i Vladimir Hađinac iz Vinkovaca su na listi najboljih hrvatskih stomatologa u 2018. godini.

Više o izboru najboljih liječnika u Hrvatskoj kao i popis njihovih imena možete pronaći na linku: http://najdoktor.com/najdoktori-2018/a628