HNK Vukovar 1991. pobjednik Kupa NS Vukovar

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Nogometaši HNK Vukovar 1991. pobjednici su Kupa Nogometnog središta Vukovar. Oni su u finalnoj utakmici pobijedili momčad NK Vuteks Sloge rezultatom 3:1. Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 1:0 kojega je postigao Jakić iz neposredne blizine, a nakon pogreške vratara Maslova. U drugom poluvremenu vodstvo HNK Vukovara 1991. povećao je Drago Ćorić kojemu je ovo prva utakmica nakon dolaska u klub. Rezultatsku neizvjesnost vratio je Sušić koji je u 81 minuti smanjio na 2:1. Sve nedoumice oko pobjednika Kupa riješio je Jazvić eurogolom u 90 minuti. On je s preko 20 metara, iz slobodnog udarca, postigao prelijep zgoditak.

Poraženoj i pobjedničkoj ekipi čestitao je predsjednik Nogometnog središta Vukovar Zlatko Vrančić, a pehar je pobjedničkoj ekipi uručio sponzor utakmice vlasnik firme Z3 Computers Vukovar Dražen Zovko.

„HNK Vukovaru 1991. čestitam na osvojenom Kupu i želim im da dostojno predstavljaju Središte i svoj klub u daljnjem natjecanju za Županijski kup“, rekao je predsjednik Nogometnog središta Vukovar Zlatko Vrančić.

Treba istaknuti i izuzetno fer i korektno ponašanje velikih sportskih suparnika.