Grmoja: Napad na ured Mosta je napad na napredak i promjene

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na konferenciji za novinare Mosta NL u Vinkovcima, politički tajnik Mosta Nikola Grmoja osudio je razbijanje Mostovog ureda u noći s nedjelje na ponedjeljak, rekavši da je to čin onih koji žele spriječiti promjene, napredak i istinu.

„Promjene su započele na prošlim lokalnim izborima kada je Mostov kandidat gotovo odnio pobjedu, te nakon 27 godina uzdrmao ustaljeni sistem u ovoj županiji. Došli smo u Vinkovce izraziti potporu našim kolegama, jer znamo što znači kada vas napadaju, obzirom da smo sve to i sami prošli. Ovo je treći napad, jer se neki ne mogu pomiriti s činjenicom da postoje oni koji žele promijeniti njihova pravila igre, a Most upravo to želi i u Vinkovcima je sve jači. Ljudi iz Hrvatske, a posebno iz Slavonije, sve više odlaze i to ne isključivo zbog materijalnih razloga već zato što su nezadovoljni načinom funkcioniranja ove države,“ rekao je Grmoja.

Regionalni povjerenik Mosta Krunoslav Popović osvrnuo se na stanje HNK Cibalia koja je iz 1. ispala u 3. ligu rekavši kako je isključivi krivac lošeg stanja u klubu “katastrofalan rad uprave potpomognut lošom politikom gradskih čelnika”.