Drugačiji doživljaj Božića: Igra “Magic Advent” idućeg vikenda i u Vinkovcima

Foto: TZ Vinkovci

VINKOVCI, Vrijeme Adventa koji je u Vinkovcima kao manifestacija, sve bogatiji i posjećeniji, Turstička zajednica grada Vinkovaca obogatit će novim predblagdanskim sadržajem, igrom “Magic Advent” odnosno traženjem poklona putem mobilnih uređaja.

Pokloni se pronalaze putem aplikacije uz korištenje kamere na mobilnom uređaju, navode iz Turističke zajednice dodajući kako svaki sakupljeni poklon donosi igraču određenu nagradu.

“Igra Magic Advent će biti dostupna u Vinkovcima 14. prosinca od 10 do 12 sati u velikom parku (Trg bana Šokčevića) te ovim putem pozivamo sve male i velike da nam se pridruže u potrazi za poklonima”, navode iz gradske Turističke zajednice.

Velik fond nagrada, preko stotinu, osigurali su brojni sponzori: Vinkoprom d.d, Boso d.d., Gradski muzej Vinkovci, Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, Državni arhiv u Vukovaru, Knjižara Kult, Bostel d.o.o., EkoVita Vinkovci, domaća radinost Kožuh, Ivanković i Kich Sapunich, Ljutoteka Vinkovci, Barbershop Španić, obrt Jureta, OPG Slavić, Leon B i TZ grada Vinkovaca.

Foto: TZ Vinkovci

Sve o igri može se pratiti na FB stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca https://www.facebook.com/visitvinkovci/?fref=ts

Među provedenim aktivnostima iz vinkovačke Turističke zajednice posebice su ponosni na tisak jednoobraznih tematskih letaka putem kojih posjetitelji saznaju više o povijesti Vinkovaca (letak „Vinkovci“), o Orionu kao najstarijem indoeuropskom kalendaru (letak „Orion“), smještaju u Vinkovcima (letak „Smještaj“), o gastro ruti u Vinkovcima (letak „Okusi Vinkovaca“) te o manifestaciji Rimski dani (letak „Rimski dani“).

Foto: TZ Vinkovci

“Letci su izvrsno grafički dizajnirani zahvaljujući Vedrani Knez, te uz kvalitetne fotografije Dražena Bote i odličan tekst Željke Klamenčić, dat će svakom zainteresiranom osnovne informacije o gradu i njegovim zanimljivostima. Značajnu stavku u našem poslovanju zauzimaju i promotivni materijali u vidu suvenira koji su našim sugrađanima i posjetiteljima zanimljivi i sve traženiji, te smo odlučili u ponudu uvrstiti novost – kišobrane s logotipom TZ-a i sloganom grada i Županije – protkani zlatom“, poručuju vinkovački turistički djelatnici dodajući kako će se u 2020. godini ići i u izmjene postojeće smeđe turističke signalizacije.