Članovi vukovarske “Golubice” na humanitarnom koncertu Nine Badrić

Foto: "Golubica" Vukovar

ZAGREB/VUKOVAR, Među brojnom publikom koja je u Koncertnoj dvorani “Lisinski” u Zagrebu 25. listopada bila nazočna koncertu Nine Badrić te svojim dolaskom i kupljenom ulaznicom podržali akciju Zaklade „Hrvatska za djecu“ u svrhu prikupljanja sredstava za odlazak sportaša na Svjetske ljetne igre Specijalne olimpijade 2019. godine u Abu Dhabyu, bili su članovi Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ iz Vukovara.

Pod motom „Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju“ velik dio sportaša reprezentacije Republike Hrvatske, među kojima će biti i ekipa  Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar otputovat će iduće godine na Specijalnu olimpijade u Abu Dhaby.

“Zahvaljujući trogodišnjem programu pod nazivom „Možemo i mi“ – Problemi i zadovoljavanje osoba s invaliditetom, kojeg Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem provodi u partnerstvu sa Gradom Vukovarom, Javnom ustanovom za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar“ i Centrom za socijalnu skrb Vukovar, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku proizašli su ovakvi odlični rezultati”, navode iz Udruge “Golubica” Vukovar.