Borci Sambo kluba Vukovar ostvarili odlične rezultate na Baraber Fight Night u Belišću

Foto: Sambo klub Vukovar
BELIŠĆE/VUKOVAR, Sambo klub Vukovar (SKV) uspješno je nastupio na Baraber Fight Night, jednom u nizu borilačkih spektakla koji je u Europskom gradu sporta 2017. organizirao Sambo i MMA klub Belišće uz pokroviteljstvo Grada Belišće.
U 15 ugovorenih amaterskih borbi sudjelovali su borci iz cijele regije. Najbolji borci iz svake kategorije, po jedan par, posjetiteljima su pružili pravu borbenu i zanimljivu večer. Za Sambo klub Vukovar nastupili su: Domagoj Kuruc (70kg), Alex Dragun (57kg) i Ines Gadanec (55kg).
Vukovarski borci ostvarili su odličan rezultat od dvije pobjede i jednog poraz. Trener Toni Pezerović ističe zadovoljstvo ostvarenim rezultatima te nastavlja pripreme sa svojim borcima za naredno natjecanje u Zagrebu 7. listopada, a na koje planira povesti 10 natjecatelja.

Baraber Fight Night spada u MMA-a turnire. MMA je skraćenica za Mixed Martial Arts, poznatija još kao Ultimate Fight. To je moderan borilački sport koji je moćna kombinacija mnogih borilačkih stilova (boks, tajlandski boks, hrvanje, sambo i sl.). Također je borilački sport s najbržom stopom razvoja u svijetu.