Bogdanovčanin i Zagrepčanin osumnjičeni za provalu u Bogdanovcima

Foto: Pixabay

VUKOVAR, U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Bogdanovaca i 34-godišnjakom iz Zagreba kojim je utvrđena sumnja kako su počinili kazneno djelo teške krađe, izvjestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su 22-godišnjak i 34-godišnjak tijekom noći 19./20. veljače 2017. godine provalili u ugostiteljski objekt u Bogdanovcima, u ulici B. J. Jelačića, iz kojeg su potom otuđili više stotina kuna novčanog pologa, više desetaka boca alkoholnog pića te više tisuća kuna iz aparata za igre na sreću.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak i 34-godišnjak, uz kaznenu prijavu, predani su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Tijekom noći 16./17. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom u Ostravu, u ulici Matije i Ljubinka. Otuđena je veća količina cigareta i različitih artikala. Vlasnici, 45-godišnjakinji iz Ostrova, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom redovne kontrole u prometu, u petak, 17. ožujka, oko 18,45 sati u Starim Mikanovcima, u ulici matije Gupca, zaustavljeno je i kontrolirano teretno vozilo „Citroen Jumper“, vinkovačkih registarskih oznaka.

Pregledom, a potom i pretragom vozila, u prtljažnom prostoru pronađeno je oko 800 kg sitno rezanog duhana. Vozač, 44-godišnjak iz Đakova, uhićen je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine, i predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Više komada nakita otuđeno je iz obiteljske kuće u Vođincima, u ulici B. Radić. Provala se dogodila u večernjima satima, u subotu, 18. ožujka, Vlasniku, 47-godišnjaku iz Vođinaca, pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna.