Besplatni seminar o Google AdWords oglašavanju

Foto: Vice Božić

VUKOVAR, U organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) – Županijske komore Vukovar i Agencije za digitalni marketing GoAds održan je besplatni seminar o Google AdWords oglašavanju. Seminar je bio namijenjen malim i srednjim tvrtkama koje se žele učinkovito oglašavati na Internetu putem Google AdWordsa, privući nove klijente i povećati svoju prodaju.

„On line oglašavanje raste iz dana u dan, a pogotovo Google AdWords jer svi pretražujemo  Google za razne informacije, proizvode i usluge. Stoga smo htjeli zainteresiranim tvrtkama pokazati najbolje primjere oglašavanja iz naše prakse kako bi i oni mogli predstaviti svoje proizvode i usluge na internetu. Za svaku kunu uloženu u oglašavanje na internetu vrati nam se 5 kuna, a tvrtke mogu oglašavati u cijelome svijetu“, rekao je predavač na seminaru direktor vinkovačke digitalne agencije GoAds – www.goads.hr, certificirani Google AdWords i Google Analytics stručnjak Vice Božić.

 

Dodao je kako su polaznici seminara mogli naučiti više o tome  što je Google AdWords, koje su prednosti Google AdWords oglašavanja, kako istražiti tržište uz pomoć Googleovih alata, kako planirati i postaviti Google AdWords kampanju, kako mjeriti uspješnost kampanje te kako optimizirati web stranicu za upite i prodaju.