24 sata: Provala u Andrijaševcima, pljačka benzinske u Babinoj Gredi, krađa novčanika u Županji

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 72-godišnjaka u Andrijaševcima, u Željezničkoj ulici te otuđio različite predmete, a materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna, izvjestila je policja.

U noći s 17./18. svibnja provaljeno je u benzinsku postaju u Babinoj Gredi, u ulici J. Blaženkovića. Otuđena je veća količina cigareta i različitih artikala. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Tijekom prijepodneva u četvrtak, u Županji u ulici Dr. F. Račkog,  nepoznati počinitelj otuđio je novčanik u kojem su se nalazile osobne isprave, novac te bankovne kartice 57-godišnjakinje iz Županje. Na bankomatu je potom s kartice tekućeg računa podignuo više tisuća kuna.

Deseta sadnica topole na njivi 51-godišnjaka u Marincima, u predjelu „Livade“ nepoznati počinitelj oštetio je između 1. i 18. svibnja. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Osoba koja je željela ostati anonimna, na kućnoj adresi u Korođu, dragovoljno je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu tijekom jučerašnjeg poslijepodneva  predala ručnu bombu, dvije vježbovne protupješačke rasprskavajuće mine te dva komada protuavionskog streljiva.

Preuzeta minsko-eksplozivna sredstva policijski službenik je pohranio u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.